Media Event από Collagen Pro-Active!

H COLLAGEN POWER, η εταιρεία που άνοιξε την αγορά κολλαγόνου στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδήλωση για τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, για την επίσημη παρουσίαση του Collagen Pro-Active. Ομιλητές στη συνέντευξη ήταν καταξιωμένοι επιστήμονες από το χώρο της υγείας όπως επίσης και η παρουσιάστρια Μαρία- Λουίζα Βούρου. Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος ορθοπεδικός- χειρουργός, κος Αθανάσιος Μπαδέκας εξήγησε την σημαντικότητα του πόσιμου κολλαγόνου στον οργανισμό μας για την αντιμετώπιση των αρθριτικών προβλημάτων αλλά και της οστεοπόρωσης. Παράλληλα η καταξιωμένη ιατρός ενδοκρινολόγος- διαβητολόγος και διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών- Υγιεινόλογος, κα Άννα Γαρίδου τόνισε την τεράστια συμβολή του κολλαγόνου στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού αλλά και του οργανισμού μας εν γένει. Τέλος ο κος Στέλιος Αγγελίδης, διακεκριμένος δερματολόγος, επεσήμανε το πόσο απαραίτητο συστατικό είναι το κολλαγόνο για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα και φυσικά την ασπίδα προστασίας που χαρίζει απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία. Οι ομιλίες όλων των ιατρών ήταν βασισμένες σε κλινικές έρευνες και μελέτες, οι οποίες όλες συνηγορούν στην πολύτιμη συμβολή του υγρού πόσιμου κολλαγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τέλος με ιδιαίτερη χαρά ο εκπρόσωπος της εταιρίας COLLAGEN POWER, κος Γιώργος Τσουκαλαδάκης παρουσίασε όλους τους λόγους κυριαρχίας του Collagen Pro-Active στην ελληνική αγορά επικεντρώνοντας σε τρεις βασικούς λόγους: 

  • Στην αγάπη που του έδειξε ο κόσμος, λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας που έχει η μοναδική σύνθεσή του.
  • Στη θερμή ανταπόκριση και στήριξη, που έδειξαν οι φαρμακοποιοί όλης της Ελλάδας στο Collagen Pro- Active.
  • Και φυσικά στην ιδιαίτερα σημαντική προβολή όλων των πλεονεκτημάτων του προϊόντος από όλα τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.

Το Collagen Pro-Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες.

Το Collagen Pro- Active χορηγός στην Athens Xclusive Designers Week 2013!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Xclusive Designers Week (18-21 Οκτωβρίου 2013, Αθήνα), της οποίας χορηγός ήταν για ακόμη μία φορά, η εταιρία Collagen Power με το αυθεντικό υγρό πόσιμο κολλαγόνο, Collagen Pro- Active.

Το Collagen Pro-Active πιστό πάντα στις αξίες του, στηρίζει κάθε χρόνο δράσεις κι εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη μόδα, τον πολιτισμό, την ομορφιά και την υγεία. Η Athens Xclusive Designers Week είναι μια εκδήλωση ταυτισμένη με το χώρο της ομορφιάς, έναν χώρο όπου το Collagen Pro-Active πρωταγωνιστεί από τη στιγμή της εμφάνισής του. Πολλοί φίλοι μας επώνυμοι και μη, ερχόμενοι στο περίπτερό μας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα οφέλη του και πιστοί καταναλωτές του.

Το Collagen Pro-Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6.  Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Απαραίτητο για άντρες και γυναίκες.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Το Collagen Pro- Active στην 4η Ημερίδα Φαρμακοποιών

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που εκπονεί η Collagen Power A.E., για άλλη μια φορά στάθηκε κοντά στους φίλους φαρμακοποιούς λαμβάνοντας μέρος σε μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές διοργανώσεις, στην 4η Ημερίδα Φαρμακοποιών με θέμα «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας», που διοργανώθηκε την Κυριακή 20/01/13 στο «Θέατρον» - Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», από το περιοδικό Pharmacy Management.

Follow us on Twitter

No tweets found.

Επικοινωνία

Λεωφ. Συγγρού 226

Καλλιθέα, Τ.Κ. 17672

(+30) 213 008 1013

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

facebook1           youtube1
             
             
twitter1           rss1