FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο Collagen Pro-Active

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας.

Το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών.

Δυστυχώς, τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.  Από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης, οι γυναίκες χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό σε σχέση με τους άντρες.

Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας, δυστυχώς αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής. Συνεπώς, η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη.

Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού ευεργετούμε τις αρθρώσεις και τα οστά μας, ενώ ενισχύουμε την ελαστικότητα του δέρματός μας. Η ενίσχυση του κολλαγόνου του οργανισμού μας έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Ποια είναι η ημερήσια δοσολογία;

Πλήθος κλινικών μελετών απέδειξε πως η ημερησία λήψη 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως από το στόμα (μία ημερήσια δόση Collagen Pro-Active) είναι καθοριστική για την υγεία του οργανισμού. Για τον λόγο αυτό, συνιστούμε τη λήψη 20ml ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι κάθε μέρα.

Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-Active  σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι, χυμό φρούτων ή ακόμα και σε γιαούρτι.

H προτεινόμενη ώρα λήψης της δοσολογίας είναι μισή ώρα πριν το βραδινό ύπνο.

Προτείνετε να το πίνουμε αραιωμένο σε μισό ποτήρι νερό.

Ανακινήστε το μπουκάλι πριν καταναλώσετε το προϊόν.

Διατηρήστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Το Collagen Pro-Active έχει παρενέργειες;

Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δεν συνιστάται η χρήση του:
  • στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας
  • στην κύηση και γαλουχία
Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος.

Σε πολύ ευκοίλιους οργανισμούς, ίσως εμφανιστεί διάρροια. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης. Δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα στους πάσχοντες από υπερθυρεοειδισμό ή υποθυρεοειδισμό.

Το Collagen Pro-Active έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA / Food and Drug Administration), από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England) και έχει Αρ. Γν. από τον ΕΟΦ 78511/18-11-2010.

Τι γεύση έχει;

Το Collagen Pro-Active κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Καταρχήν, οι περισσότεροι οργανισμοί ανταποκρίνονται θετικά πριν καν καταναλωθεί το πρώτο μπουκάλι, πριν κλείσει δηλαδή μήνας ή στις αρχές του δευτέρου μήνα και τα αποτελέσματα μέσα σε τόσες λίγες μέρες είναι εκπληκτικά. Ας υποθέσουμε όμως πως κάποιος ξεκινά γυμναστική ή μία δίαιτα. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται την πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα της εκγύμνασης ή της δίαιτας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τη λήψη του Collagen Pro-Active. Απαιτείται συνέπεια και υπομονή ώστε μετά από 8-12 εβδομάδες να νιώσετε πιο υγιείς και να δείτε σε βάθος τα αποτελέσματά του. Εξάλλου, το Collagen Pro-Active δρα από μέσα προς τα έξω στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος και απαιτείται λίγος χρόνος έως ότου τα αποτελέσματα να εμφανισθούν στο εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας. Το ίδιο συμβαίνει και αρθριτικά προβλήματα, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη έλλειψη κολλαγόνου (λόγω ηλικίας) ή υπερβολικής καταπόνησης του οργανισμού είτε λόγω αυξημένου σωματικού βάρους, είτε λόγω υπερβολικής άσκησης ή ακόμα και λόγω παντελής έλλειψης άσκησης.
Πλήθος κλινικών μελετών απέδειξε πως η ημερησία λήψη 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως από το στόμα (μία ημερήσια δόση Collagen Pro-Active) είναι καθοριστική για την υγεία του οργανισμού. Για τον λόγο αυτό, συνιστούμε τη λήψη 20ml ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι κάθε μέρα.

Όσοι λαμβάνουν το Collagen Pro-Active διαπιστώνουν καλύτερη ενυδάτωση και λείανση του δέρματος τις 2-3 πρώτες εβδομάδες συστηματικής χρήσης εώ ταυτόχρονα υποχωρούν οι πόνοι των αρθρώσεων.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, όπως τα γονίδια, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η εκτενής έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα κ.ο.κ.

Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα συνιστάται η συνεχής χρήση του Collagen Pro-Active για τουλάχιστον για 8 με 12 εβδομάδες.

Πώς λειτουργεί το Collagen Pro-Active;

To Collagen Pro-Active λειτουργεί στο εσωτερικό του οργανισμού μας. Αφού απορροφηθεί από το λεπτό έντερο, διανέμεται από τις αρτηρίες στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος, οδηγώντας στον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου.

Γιατί το Collagen Pro-Active είναι ανώτερο από μία μέση αντιρυτιδική κρέμα;

Γιατί το Collagen Pro-Active λειτουργεί στο εσωτερικό του σώματος, δηλαδή, από μέσα προς τα έξω. Έτσι μπορεί να εισχωρήσει στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος ώστε να αντιμετωπιστεί η διαδικασία της γήρανσης. Αντίθετα, οι κρέμες λειτουργούν εξωτερικά για την ενυδάτωση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος (της επιδερμίδας).  Ταυτόχρονα δρα ευεργετικά και στους πόνους τον αρθρώσεων, ενώ μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά σε όλα τα προβλήματα των αρθρώσεων, της αρθρίτιδας, φλεγμονών του συνδετικού ιστού, τενοντίτιδας, οστεοπόρωσης αλλά και οστεοπενίας.

Γιατί πόσιμο και όχι σε άλλη μορφή;

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εύληπτο, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-Active περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο ισχυρό και αποτελεσματικό από ένα κοινό χάπι κολλαγόνου.

Τα χάπια μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα η πόσιμη μορφή δίνει μεγαλύτερη αξία στην αγορά μας, αφού το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται και διανέμεται πιο αποτελεσματικά σε όλο το σώμα.

Τελευταίες επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως η υγρή πόσιμη μορφή απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν τόσο οι ταμπλέτες, όσο και οι κάψουλες.

Η οργανοληπτική αυτή ιδιαιτερότητα έχει αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των ενεργών συστατικών. Επιπλέον, οι στέρεες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής επιβαρύνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος σε αντίθεση με την υγρή, πόσιμη μορφή, που είναι εύληπτη, εύπεπτη και ταχέως απορροφήσιμη.

Πώς συνεργάζεται το Collagen Pro-Active με επεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις;

Απόλυτα αρμονικά γιατί το Collagen Pro-Active δεν είναι επεμβατικό και επομένως λειτουργεί συμπληρωματικά. Ως ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το Collagen Pro-Active αποτελεί ένα φυσικό, μη επεμβατικό τρόπο για την βελτίωση του δέρματος με θεαματικά αποτελέσματα.

Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες για το πως λειτουργεί το προϊόν;

Πλήθος επιστημονικών κλινικών μελετών έχουν διεξαχθεί για τα οφέλη των ενεργών συστατικών του κολλαγόνου. Παρά το γεγονός ότι είναι νέο προϊόν στην Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές αγορές, το πόσιμο κολλαγόνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Άπω Ανατολή και την Ιαπωνία, με την ετήσια κατανάλωση να ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια μπουκάλια! Για πολλούς αποτελεί το μυστικό της μακροζωΐας και της ομορφιάς.

Μπορώ να λαμβάνω Collagen Pro-Active αν είμαι έγκυος ή σε περίοδο θηλασμού;

Παρόλο που το Collagen Pro-Active είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, συστήνετε οι γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο θηλασμού να μην το λαμβάνουν, όπως και γενικά κανένα συμπληρώματα διατροφής στην περίοδο αυτή, ειδικά αν δεν έχουν συνεννοηθεί πρώτα με τον προσωπικό τους ιατρό.

Οι διαβητικοί μπορούν να λαμβάνουν Collagen Pro-Active;

Το Collagen Pro-Active περιέχει φρουκτόζη, ακριβώς για να μπορεί να λαμβάνετε από ανθρώπους που έχουν σάκχαρο. Αν ο δείκτης του σακχάρου τους είναι υψηλός θα μπορούν να το πίνουν χωρίζοντας τη δοσολογία στη μέση και να το πίνουν δύο φορές την ημέρα, μία το πρωί, μία το βράδυ. Παρόλα αυτά αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο σάκχαρο τότε θεωρούμε πως πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους πριν τη χρήση κάθε συμπληρώματος διατροφής.

Μπορώ να λαμβάνω Collagen Pro-Active σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής;

Βεβαίως! Το Collagen Pro-Active μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μία ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Μπορώ να λαμβάνω Collagen Pro-Active με φάρμακα;

Ναι, γιατί είναι ένα φυσικό προϊόν. Είναι απίθανο λοιπόν το Collagen Pro-Active να παρουσιάσει αλληλεπίδραση με φαρμακευτικά σκευάσματα. Θα συμβουλεύαμε όμως ανθρώπους που πάσχουν από σοβαρές και λαμβάνουν συστηματική φαρμακευτική αγωγή, να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους πριν την χρήση κάθε συμπληρώματος διατροφής.

Για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να λαμβάνω Collagen Pro-Active;

Όσο περισσότερο χρόνο λαμβάνουμε το Collagen Pro-Active, τόσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό όφελος για τον οργανισμό μας. Η μακροχρόνια χρήση του Collagen Pro-Active βελτιώνει βασικές λειτουργίες του οργανισμού μας και μας προσφέρει υγεία και ομορφιά. Και ας μην ξεχνάμε ότι το Collagen Pro-Active είναι εγκεκριμένο για μακροχρόνια χρήση.

Τι θα συμβεί όταν σταματήσω την χρήση του Collagen Pro-Active;

Η κατάσταση του δέρματος αλλά και των αρθρώσεων πριν την χρήση του Collagen Pro-Active ήταν αποτέλεσμα επιδείνωσης πολλών ετών. Όμοια, όταν σταματήσετε την χρήση του Collagen Pro-Active, τα αποτελέσματα που είδατε δεν θα εξαφανισθούν σε μία νύχτα, αλλά θα αρχίσουν σταδιακά να φθίνουν, χωρίς να προκαλέσει κανένα νέο πρόβλημα. Γι αυτό συνιστάμε την μακροχρόνια χρήση του με μικρά διαλλείματα των 20 ημερών ανά 6-8 μήνες.

Πως μπορεί να με ανακουφίσει το Collagen Pro-Active από τον πόνο στις αρθρώσεις μου;

Το Collagen Pro-Active είναι απαραίτητη θρεπτική ουσία των αρθρώσεων.

Το κολλαγόνο είναι η κύρια θρεπτική ουσία του συνδετικού ιστού και είναι απαραίτητο για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Δουλεύει ως δομικό υλικό δίνοντάς τους το σχήμα, τη δύναμη και την ευλυγισίας τους.

Οι έρευνες δείχνουν ότι αυξάνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του σώματος με 10 gr κολλαγόνου την ημέρα (μία ημερήσια δόση υγρού πόσιμου κολλαγόνου Collagen Pro-Active) δίνουμε τέλος στα αρθριτικά προβλήματα και στα προβλήματα των αρθρώσεων.

Ποια είναι η προέλευσή του Collagen Pro-Active;

Το Collagen Pro-Active παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ισπανία και για τη μεταφορά του στην Ελλάδα ακολουθούνται όλοι οι κανόνες της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Πόσο διαρκεί ένα μπουκάλι και που μπορώ να το διατηρήσω;

Ένα μπουκάλι Collagen Pro-Active διαρκεί 25-30 ημέρες. Η συστηματική του χρήση εξασφαλίζει την υγιή κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων και συμβάλλει στην βελτίωση της ευεξίας του οργανισμού.

To Collagen Pro-Active διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-Active στο ψυγείο.

Ποιά είναι η καλύτερη ώρα λήψης του Collagen Pro-Active?

Πλήθος κλινικών ερευνών έδειξε ότι η ενδεδειγμένη ώρα λήψεως είναι μισή ώρα πριν τον βραδινό ύπνο. Για τους αθλητές η ενδεδειγμένη ώρα λήψεως είναι μισή ώρα πριν την προπόνηση και για άτομα που δεν επιθυμούν να χάσουν βάρος συνιστάται η λήψη λίγο μετά το πρωϊνό γεύμα.

Σε ποιους απευθύνεται το Collagen Pro-Active;

Το Collagen Pro-Active κάνει καλό σε όλους μας και ειδικά:
  • Στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται απο αρθριτικά προβλήματα (απαραίτητο σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ουρικής αρθρίτιδας, σπονδυλίτιδας, φλεγμονών του συνδετικού ιστού, τενοντίτιδας, οστεοπόρωσης).
  • Σε όσους επιθυμούν να φρεσκάρουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους (μείωση ρυτίδων, σφριγηλή επιδερμίδα, νεανική όψη)
  • Σε όσους έχουν τριχόπτωση, ταλαιπωρημένα αλλά και αδύναμα μαλλιά
  • Σε όσους θέλουν να δυναμώσουν τα νύχια τους
  • Σε όσους ασκούνται συστηματικά
  • Σε άτομα υπέρβαρα ή που αναγκάζονται να κάνουν καθιστική ζωή
  • Σε γυναίκες κατά την κλιμακτήριο και κατά την εμμηνόπαυση
  • Σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που προσέχει τόσο την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και την εσωτερική του ευεξία!

Γιατί να επιλέξει κανείς το Collagen Pro-Active;

Το Collagen Pro-Active είναι ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στην επιστήμη του κολλαγόνου. Είναι το μοναδικό κολλαγόνο σε πεπτίδια που είναι εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β. Αυτό, το καθιστά μοναδική και ξεχωριστή πρόταση σε σχέση με άλλα κολλαγόνα και συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Αρκεί να δείτε τα μοναδικά ευεργετικά αποτελέσματα, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της ομορφιάς.

Follow us on Twitter

No tweets found.

Επικοινωνία

Λεωφ. Συγγρού 226

Καλλιθέα, Τ.Κ. 17672

(+30) 213 008 1013

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

facebook1           youtube1
             
             
twitter1           rss1